Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

The Motans 42 Versuri

The Motans 42 Versuri

All credit belongs to the motans official & global records. Fericirea doar cu negru iar durerea in culori.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Si nu pot sa desenez fără pânză, fără foi fericirea doar cu negru, iar durerea în culori. Toate versuri lyrics dreptul de autor. All credit belongs to the motans official & global records.

The Motans 42 Official Audio Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=Aja0ciCfI4E
All credit belongs to the motans official & global records. Ţin strâns în pumn nu desfac palmele am sa le duc cu grija până nu am să mă sting. De atâtea ori am eşuat, cu ochii de sticlă şi mâinile în cap.

Si de cate ori am incercat sa o pun la loc sau pur si simplu sa o fac.

Si ma faci sa te astept ca mai apoi. Si de cate ori am incercat sa o pun la loc sau pur si simplu sa o fac. I do not own the audio used in this video.

O femeie perfectă e la fel de complicată. Si de cate ori am incercat sa o pun la loc sau pur si simplu sa o fac. Toate versuri lyrics dreptul de autor.

The Motans 42 Lyrics Genius Lyrics
vizitati articolul complet aici : https://genius.com/The-motans-42-lyrics
De atâtea ori am eşuat, cu ochii de sticlă şi mâinile în cap. O femeie perfectă e la fel de complicată. I do not own the audio used in this video.

All credit belongs to the motans official & global records.

Si nu pot sa desenez fără pânză, fără foi fericirea doar cu negru, iar durerea în culori. Si de cate ori am incercat sa o pun la loc sau pur si simplu sa o fac. Şi de câte ori am încercat, să o pun la loc sau pur şi simplu să o fac.

The motans 42 versuri on wn network delivers the latest videos and editable pages for news & events, including entertainment, music, sports, science and more, sign up and share your playlists. I do not own the audio used in this video. Şi mă faci să mai aştept ca mai apoi să îmi dai răspunsul 42.

T Coraghessan Boyle I Walk Between The Raindrops New Yorker July 30 2018 I Just Read About That
vizitati articolul complet aici : https://ijustreadaboutthat.com/2018/07/30/t-coraghessan-boyle-i-walk-between-the-raindrops-new-yorker-july-30-2018/
Fericirea doar cu negru iar durerea in culori. Ţin strâns în pumn nu desfac palmele am sa le duc cu grija până nu am să mă sting. Şi ştiu tot ce am, e tot ce fac.

Ca un puzzle super greu, din care lipseşte o bucată.

Şi de câte ori am încercat, să o pun la loc sau pur şi simplu să o fac. O femeie perfectă, e la fel de complicată. I do not own the audio used in this video.

Posting Komentar untuk "The Motans 42 Versuri"