Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Avem Timp Pentru Toate

Avem Timp Pentru Toate

Sa desfacem aripi, sa le frangem in nestire sa dezlipim etichetele austeritatii; Mult mai mari şi mai fioroase, decât cele pe care le ştim noi.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Între a fi și a trece tot în jur se petrece fără sens, fără lege, dimprejur să. Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil. Cel puțin, avem timp pentru o a doua întâlnire.

Cu Toții Suntem Trecători Prin Această Lume
vizitati articolul complet aici : https://ok.ru/desuflet/topic/67059766296702
Mult mai mari şi mai fioroase, decât cele pe care le ştim noi. Între a fi și a trece tot în jur se petrece fără sens, fără lege, dimprejur să. Restul … depinde de ceilalti.

Sa ne aflam pe marginea abisului dintre noi.

Începeți de azi, orice zi ar fi în calendar. Sa desfacem aripi, sa le frangem in nestire sa dezlipim etichetele austeritatii; Umarım her şey için zaman olur.

Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca tot ce poti face este sa fii. Nu e timp pentru puţină tandreţe. Eu cred ca nu numai ca avem timp,dar le si facem;

Tsm Work Life Balance Nu Există
vizitati articolul complet aici : https://www.todaysoftmag.ro/article/2362/work-life-balance-nu-exista
Avem timp pentru toate, pentru absolut orice ne dorim. As vrea sa simt ca timpul e din nou de partea mea, iar momentele in care sta in loc sunt tot mai numeroase. Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil.

Posted on october 8, 2014 by drinlaine.

Avem timp avem timp pentru toate. Nu așteptați noul an sau o nouă zi de luni. Nu e timp pentru puţină tandreţe.

Mult mai mari şi mai fioroase, decât cele pe care le ştim noi. Să sperăm că avem timp pentru toate. Avem timp … pentru toate.

Am Invatat
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/savamarcela/am-invatat-2946700
Eu cred ca nu numai ca avem timp,dar le si facem; Restul … depinde de ceilalti. Sincer, ruben, nu avem timp pentru asta.

Avem timp … pentru toate.

Se hrănesc şi se menţin cu timpul nostru. Am învăţat că indiferent cât de bun iţi este un prieten. Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul nicolae iorga.

Posting Komentar untuk "Avem Timp Pentru Toate"