Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Cluj Chirie

Apartament 2 Camere Cluj Chirie

Dispune de loc de parcare de la primarie si este la prima inchiriere. Centrala proprie, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, combina frigorifica.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cauta apartamente 2 camere de inchiriere in camere ! Multa lume este tentata sa creada ca daca discuta cu proprietarul direct, acestia vor fi sinceri si ii doresc doar binele chiriasului. Inchiriez apartament 2 camere pe strada dorobantilor,langa profi.

Apartamente De Inchiriat Cu 2 Camere In Cluj Napoca Cu Chirie Intre 100 Si 350 Eur 6210068 Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/inchirieri-apartamente/cluj-napoca?id=6210068
Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat acesta fiind. Chirii cluj va ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere situat in centrul florestiului, zona magazinului lidl si a pri. Persoana fizica dau in chirie apartament 2 camere, in zona interservisan, str.

Vezi 2.031 rezultate pentru chirie apartament 2 camere la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate de închiriat începând de la 100 eur.

Chirii cluj va propune spre inchiriere un apartament utilat si mobilat modern cu 2 camere decomandate, in gheorgheni langa iulius mall. Cauta apartamente 2 camere de inchiriere in camere ! Apartament 3 camere in plopilor, bloc nou, etaj 7, bloc cu 2 lifturi.

Dau in chirie apartament 2 camere, decomandat, in vila noua cu 6 apartamente, foart. Chirie apartamente 2 camere de inchiriat.cauta inchirieri apartamente 2 camere in orasul tau cu preturi chirii actualizate de agentii imobiliare. Apartament 2 camere de inchiriat in centru, cluj napoca.

Chirie Apartament 2 Camere Cluj Napoca Marasti Strada Beiusului
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/detalii-i-6892
Apartamentul este situat chiar în centrul capitalei, lîngă stradă pietonală, sunt făcute recent îmbunătăţiri după un design special, toată mobila şi electrocasnicele sunt încondiţii bune. Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat acesta fiind. Apartamente 2 camere de inchiriat.

4 500 lei chirie lunară.

Apartament cu 2 camere + living, nou finisat la cheie, planificare bilaterala!!! Apartament 3 camere in plopilor, bloc nou, etaj 7, bloc cu 2 lifturi. 4 500 lei chirie lunară.

Apartament cu 2 camere + living, nou finisat la cheie, planificare bilaterala!!! Apartament 2 camere decomandate marasti omv. Apartamente 2 camere de inchiriat.

Chirie Apartament 2 Camere Cluj Napoca Manastur Strada Campului
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/detalii-i-5386
Dau in chirie apartament cu 3 camere compartimentat astfel: Chirie apartament cu 2 camere in cluj napoca, buna ziua. Agentia smart imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, in gheorgheni, mai exact pe aleea azuga.

Apartament pet friendly cu 3 camere.

Inchirieri apartamente 2 camere cluj napoca. Dispune de loc de parcare de la primarie si este la prima inchiriere. Cauți mai multe imobiliare de închiriat?

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Cluj Chirie"